Защити очилата си с ГРИЖА+

Какво представлява ГРИЖА+

ГРИЖА+ е нашата допълнителна гаранция, която можете да закупите само срещу 10% от стойността на вашите очила и с нея можете да поучите еднократна подмяна на рамки или стъкла в рамките на 12 месеца след покупката в случай на повреда, нараняване или сучпване на вашите очила.

ГРИЖА+ е подходяща за всеки, който често се намира в среда, застрашаваща целостта на очилата – включително около деца и домашни любимци.

ГРИЖА+ срещу допълнително заплащане на 10% от стойността на поръчката, но не по-малко от 5,90 лева.

Всеки потребител може при поръчка на очила да закупи за тях продукта ГРИЖА+ срещу допълнително заплащане на 10% от стойността на поръчката след предоставени отстъпки, но не по-малко от 5,90 лв.

Валидността на ГРИЖА+ е 1(една) година от датата на получаване на готовата поръчка (очила).

В срока на валидност на ГРИЖА+ получавате :
  • Еднократна подмяна на рамката със същата или друга на същата цена с отстъпка от 80%, при всякакъв вид повреди и/или наранявания . Отстъпката от 80% се предоставя на база редовната продажна цена по ценова листа ( без отстъпки и промоции) към датата на подмяната, клиентът заплаща разликата до пълния размер на продажната цена по ценова листа.
  • Еднократна подмяна на стъклата със стъкла на същата цена с отстъпка от 80%, при всякакъв вид повреди и/или наранявания . Отстъпката от 80% се предоставя на база редовната продажна цена по ценова листа ( без отстъпки и промоции) към датата на подмяната, клиентът заплаща разликата до пълния размер на продажната цена по ценова листа.
  • 20% процента отстъпка за Вас или за член на Вашето семейство при следваща покупка (не се отнася за продукти в промоция и не се съчетава с други намаления/отстъпки).
  • Безплатна поддръжка на очилата – смяна на консумативи (винт и наносници) u почистване.

В случай, че в срока на валидност на ГРИЖА+ същата рамка и/или същите стъкла не са налични в оптиките на „ВЕ БЪЛГАРИЯ“ЕООД, еднократната подмяна на рамка и/или стъкла се извършва с други на същата цена или на цена, различаваща се от нея до +/- 10% .

ГРИЖА+ не важи при кражба или загуба на очилата, както и не включва подмяна на стъкла в резултат на промяна на диоптър .

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.