VisionExpress - Краят на скъпите очила
Търсене

Новини и промоции

 • Регламент на промоционална акция „Black Week”

  Регламент на промоционална акция „Black Week”

  Настоящият регламент определя правилата на организация и провеждане от Vision Express, вписана в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията към Министерство на правосъдието, под номер 175436176 (по-долу „Организатор”), на промоционална акция „Black Week“

  I. Място и период
  Промоционалната акция ще се проведе от 19.11.2021 до 30.11.2021 в оптиките на Vision Express в България в рамките на работното време на всяка оптика. Списъкът на оптиките е достъпен на страница: http://www.visionexpress-bg.com/

  II. Правила, стоки и услуги в промоция
  Промоционалната акция се отнася за избрани модели слънчеви очила и диоптрични рамки, изложени във всяка оптика. В рамките на промоционалната акция „Black Weeks“:
  - клиентът получава намалението, което е отбелязано върху промоционалните лепенки до максимум 80% от цената на избрани диоптрични рамки, при покупката на чифт диоптрични очила (2 стъкла минимум пакет бронз + диоптрична рамка).
  - клиентът получава намалението, което е отбелязано върху промоционалните лепенки до максимум 80% намаление от цената на избрани модели слънчеви очила.

  III. Комбиниране на промоционалната акция с други намаления
  Промоционалната акция не може да се комбинира и/или кумулира с други намаления, промоции или с подписани от Vision Express партньорски договори, в случай, че в тях не е постановено обратното.

  IV. Адрес за кореспонденция.
  1. Цялата кореспонденция може да бъде изпращана на адрес София, бул. Ал. Стамболийски 30., имейл адрес: info@visionexpress-bg.com
  2. Информацията за промоционалната акция е достъпна в оптиките на Vision Express, посочени по-горе в точка I.

  V. Заключителни постановления
  1. В случай на възникнали неясноти във връзка с Регламента, Клиентът има право да се обърне към Организатора по всяко време за допълнително разяснение на постановленията.
  2. Организаторът запазва правото си да променя условията на промоционалната акция и/или да я преустанови чрез оповестяване на промените поне 3 календарни дни преди влизането им в сила.
  3. Всички спорове, свързани с изпълнението на настоящата акция, ще се разрешават по взаимно съгласие, а при липса на такова пред съответния компетентен орган.
  19.11.2021
 • Нашите оптики за отворени

  Нашите оптики за отворени

  Всички оптики на Vision Express са отворени и продължават да работят при стандартно работно време, спазвайки необходимите противоепидемични мерки.
  За повечето от нашите оптики, достъпът остава свободен! А във връзка с новите разпоредби на Министерство на здравеопазването от 21.10.2021 - при посещение на търговски центрове, където се намират и няколко от нашите магазини, не забравяйте да представите някой от изисканите Covid документи.
  Ако не можете да ни посетите, но имате поръчани диоптрични очила, контактни лещи и аксесоари или други артикули, ние ще се погрижим прочъката ви да достигне до вашата врата.
  Свържете се със съответната ни оптика, за да уточните детайлите

Новини и промоции Новини и промоции