VisionExpress - Краят на скъпите очила
Търсене

Видове стъкла за слънчеви очила

Повечето от стъклата на очилата са изработени от пластмаса, поради възможността от материала да се изработват различни размери, форми и криви, поради стабилността и лекотата на материалиа. Съществуват стъкла в различни цветове. Ето едно просто и лесно обяснение за различните оцветявания на стъклата на слънчевите очила:
Сиви стъкла за слънчеви очилаСиво: Намалява яркостта, без да засяга възприемането на цветовете. Кафяви стъкла за слънчеви очилаКафяво: Подходящ за всички поводи. Разширява зрителната острота и подобрява възприемането в дълбочина.
Жълти стъкла за слънчеви очилаЖълто: Осигурява възможно най- яркото виждане. Подходящ е за каране на ски и е идеално за шофиране и мъгла. Сини стъкла за слънчеви очилаСиньо: Модерен и стилен цвят. То предлага добра защита в условията на умерена слънчева светлина.
Розови стъкла за слънчеви очилаРозово: Препоръчва се като алтернативен вариант, най-вече в следобедните часове. Зелени стъкла за слънчеви очилаЗелено: Увеличава разлика в естествените условия на осветеност. Идеално е за спортове като голф например.
Що се отнася до степента на защита и затъмеността на стъклата, обикновено се прилагат следните стъпки, в съответствие с европейските стандарти и утвърдени критерии. Във всеки случай трябва да се отбележи, че независимо от затъмнеността на стъклата, всички очила предлагат 100% защита от UV лъчите. Тъмни слънчеви очила - Европейски стандарти за затъмнените слънчеви очила
Каквото и да искате да направите под слънцето, трябва да проверите дали сте напълно защитени. Насладете се на слънцето със сигурността, която ви даваме във Vision Express.

 

Вижте
тенденциите
за пролет/лято
2019
Вижте
слънчевите
очила в каталога
Solaris
Новини и промоции Новини и промоции