VisionExpress - Краят на скъпите очила
Търсене

Новини и промоции

 • Голям Очен Преглед във Vision Express!

  Голям Очен Преглед във Vision Express!

  Настоящият регламент определя правилата на организация и провеждане от Vision Express, вписана в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията към Министерство на правосъдието, под номер 175436176 (по-долу „Организатор”), на промоционална акция „Месец за превенция на зрението ”.
   
  I. Място и период 
  Промоционалната акция ще се проведе в периода от 01.03.2019 до 31.03.2019 включително, в оптиките на Vision Express в България. Списъкът на оптиките е достъпен на страница: http://www.visionexpress-bg.com/ 

  II. Правила, стоки и услуги в промоция 
  1. Цената на всеки очен преглед във Вижън Експрес ще бъде 1лв. през промоционалния период (преглед за корекция на зрението, но не и за очни болести). Прегледите са само за възрастни.
  2. Всеки, който се подложи на очен тест ще получи промоционален ваучер с валидност 2 седмици, който дава следните отстъпки:
   - 50 лева отстъпка при покупка на  чифт диоптрични очила (рамка + 2 монофокални стъкла минимум пакет бронз);
  - 100 лева отстъпка при покупка на чифт диоптрични очила  (рамка + 2 мултифокални стъкла минимум пакет бронз).
  3. Ваучерите ще се раздават до изчерпване на количеството им на склад.
  4. Очните тестове ще се правят само с предварително записан час в рамките на работното време на лекарите в оптиките. Записването на час може да стане по телефона, онлайн или на място в оптиките. 

  III. Комбиниране на промоционалната акция с други намаления 
  Промоционалната акция не може да се комбинира и/или кумулира с други намаления, промоции или с подписани от Vision Express партньорски договори, освен в случай, че в тях не е постановено обратното. 

  IV. Адрес за кореспонденция. 
  1. Цялата кореспонденция може да бъде изпращана на адрес София, бул. Ал. Стамболийски 30., имейл адрес: info@visionexpress-bg.com 
  2. Информацията за промоционалната акция е достъпна в оптиките на Vision Express, посочени по-горе в точка I. 

  V. Заключителни постановления 
  1. В случай на възникнали неясноти във връзка с Регламента, Клиентът има право да се обърне към Организатора по всяко време за допълнително разяснение на постановленията на посочения адрес за кореспонденция.VE Bulgaria EOOD, бул. Александър Стамболийски 30, София 1000 
  2. Организаторът запазва правото си да променя условията на промоционалната акция и/или да я преустанови чрез оповестяване на промените на интернет страницата на Организатора поне 3 календарни дни преди влизането им в сила. 
  3. Всички спорове, свързани с изпълнението на настоящата акция, ще се разрешават по взаимно съгласие, а при липса на такова пред съответния компетентен орган.
 • Промоция за слънчеви очила

  Промоция за слънчеви очила

  Настоящият регламент определя правилата на организация и провеждане от Vision Express, вписана в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията към Министерство на правосъдието, под номер 175436176 (по-долу „Организатор”), на промоционална акция „Миксирай колкото си искаш“

  I. Място и период
  Промоционалната акция ще се проведе от 01.03.2019 до 31.03.2019 в оптиките на Vision Express в България. Списъкът на оптиките е достъпен на страница: http://www.visionexpress-bg.com/

  II. Правила, стоки и услуги в промоция
  1. Акцията обхваща слънчеви очила от ексклузивните марки на Vision Express: Seen, Solaris, Solaris Polarized, InStyle, C-Line, Unofficial, Heritage, Sensaya, Julius.
  2. Клиентът може да закупи два чифта произволни очила от марките:
  • Seen, Solaris и InStyle за 89 лв. (с думи: осемдесет и девет лева);
  • C-Line, Unofficial и Solaris Polarized за 149 лв. (с думи: сто четиридесет и девет лева);
  • Heritage, Sensaya, Julius за 249 лв. (с думи: двеста четиридесет и девет лева).

  III. Комбиниране на промоционалната акция с други намаления
  Промоционалната акция не може да се комбинира и/или кумулира с други намаления, промоции или с подписани от Vision Express партньорски договори, в случай, че в тях не е постановено обратното.

  IV. Адрес за кореспонденция.
  1. Цялата кореспонденция може да бъде изпращана на адрес София, бул. Ал. Стамболийски 30., имейл адрес: info@visionexpress-bg.com
  2. Информацията за промоционалната акция е достъпна в оптиките на Vision Express, посочени по-горе в точка I.

  V. Заключителни постановления
  1. В случай на възникнали неясноти във връзка с Регламента, Клиентът има право да се обърне към Организатора по всяко време за допълнително разяснение на постановленията.
  2. Организаторът запазва правото си да променя условията на промоционалната акция и/или да я преустанови чрез оповестяване на промените поне 3 календарни дни преди влизането им в сила.
  3. Всички спорове, свързани с изпълнението на настоящата акция, ще се разрешават по взаимно съгласие, а при липса на такова пред съответния компетентен орган.

  01.03.2019

 • Биомиметични контактни лещи за многократна употреба

  Биомиметични контактни лещи за многократна употреба

  Описание
  Биомиметични контактни лещи за многократна употреба
  Характеристики Преимущества
  Съдържат AquAtract™ за подобрена биосъвместимост. Способства за свързване на водорода от водата с материала на лещата, което води до задържане на вода и подобрено време за носене.
  Широк параметричен диапазон. Подходяща за по-голям брой пациенти.
  UV-A и UV-B защита. Защита на очите от вредните ултравиолетови (UV) лъчи.
  Улеснена употреба. По-лесно поставяне от пациента.
  Високи нива на успешно повторно поставяне. Оптимизираният дизайн гарантира взаимозаменяемост с лещите за еднократна употреба, произвеждани от други водещи производители.

 • iWear Бонус карта в оптики Vision Express

  iWear Бонус карта в оптики Vision Express

  1. Всяка покупка на продукти с марката iWear ви нови допълнителен бонус от 10% остъпка за всички продукти с марката iWear
  2. Стойността на отстъпката при всяка от шестте покупки се вписва в талона на определеното за целта място.
  3. Сумата от шестте отстъпки представлява левова отстъпка, която можете да използвате при седмата покупка на контактни лещи и разтвори с марката iWear.

Новини и промоции Новини и промоции